in

Українського доглядальника звинувачують у вбивстві

Звинувачений в убивсті в Україні, він переховувався від правосуддя в Італії, працюючи в Неаполі доглядальником у районі Вомеро

Італійська поліція заарештувала 26-річного українця, із звинуваченням в ненавмисному вбивстві, скоєному на батьківщині. Завдяки технічнй помилці в транслітерації його прізвища, чоловіку вдалося уникнути арешту протягом декількох років. Все ж поліція вистежила його та відправила у в’язницю. Чоловік мав паспорт, виданий грузинськими властями, з яким приїхав в Італію у вересні минулого року.

В Україні він був власником транспортної компанії. Згідно звинувачення, 18 вересня 2005 року, він спричинив смерть чоловіка, який прийшов за “податтю”, вимагаючи гроші від імені російської мафії. Разом із спільниками, він побив вимагальника, прив’язав його до бампера автомобіля та протягнув по вулиці, викликавши смерть у результаті нанесених травм. Завдяки перехресним перевіркам італійська поліція встановила його особистість. У найближчий час, він може бути екстрадований в Україну.

 

 

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Заявку на оформлення закордонного паспорта можна зробити через Інтернет

МВС України готове до запровадження закордонних паспортів із біометричними даними