in

Українців, які загинули в Угорщині, поки не відправляють додому

   Коли доставлять до України тіла двох наших співгромадян, які загинули в суботу в автомобільній аварії в Угорщині, поки невідомо.

Місцеві медики мають закінчити усі необхідні експертизи.

Нагадаємо, загалом у мікроавтобусі, яким українці їхали на батьківщину з Італії було п’ятеро людей.

Імена з етичних міркувань поки не розголошують. Двоє пасажирів, а також водій, які дістали поранення, перебувають в лікарні у місті Мішкольц.

За уточненими даними, лихо сталося на 147-му кілометрі автотраси Будапешт-Чоп. Угорські поліцейські розслідують обставини трагедії.

За повідомленнями угорських ЗМІ, вона сталася з вини 43-річного водія, який начебто заснув за кермом.

“Один громадянин України знаходиться в реанімації, стан його стабільно важкий, він підключений до штучної вентиляції легенів в реанімаційному відділенні. Жодних покращень, на жаль, немає”, – повідомив “ФАКТАМ” генконсул України в угорському Ніредь-газі Бороденков Сергій Миколайович.

“Також у тій самій лікарні перебуває водій, він теж отримав незначні травми. Його допитав слідчий. він йому повідомив, що проти нього порушено карну справу і що він вважається затриманим на 72 години, тобто до сьогоднішнього дня. Що робити з ним далі буде вирішено судом. Ми наполягали з адвокатом, на тому, що він зможе давати свідчення лише тоді, коли повністю вже оговтається і стан здоров’я його вже буде дозволяти”, – розповів генконсул.

http://fakty.ictv.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Турині досліджуватимуть українську імміграцію

Євгенію Юркевич 5 років шукають у Італії