in

У Брешії заробітчанин загинув від руки співвітчизника. Убивцю затримано

   У Бреші, шо на півночі Італії, через побутову сварку 45-річний українець Віктор Ч. убив свого співвітчизника 65-річного Олексія К.

ФОТО З МІСЦЯ ПОДІЇ

Щовечора працівники супермаркету Simply, на вулиці Кефалонія, що у Бреші, виносять на смітник непродані, або продукти, термін придатності яких закінчився. На них чекає група заробітчан з України, які сподіваються роздобути собі харчі. На цьому місці сталася подія, що сколихнула усе місто.

8 жовтня під супермаркетом стояла група з 4-5 українці. Між двома із них зав’язалася бурхлива сварка, у результаті якої 45-річний українець Віктор Ч. поклав край життю своєму співвітчизнику 65 річному.Олексію К.
Підозрюваного у злочині затримали уже на наступний день. Його знайшли на вулиці Мілан, де чоловік сидів на лавці у стані сильного сп’яніння. Після арешту чоловік визнав свою вину. Згідно даних слідства, потерпілий, здавав ліжко-місця у найманій ним квартирі. Серед орендарів були вбивця і його подруга. Віктор вирішив помститися господарю квартири, коли той відмовив парі у притулку.

Ввечері, озброєний ножем, чоловік підійшов місця збору українців. Віктор знав, що зустріне тут Олексія, бо то шукав нових орендарів. Після першого удару ножем, чоловік намагався втекти, та убивця погнався за ним і наніс ще кілька смертоносних поранень. Перехожі знайшли вмираючого Олексія в калюжі крові. Коли на місце події прибув лікар, його серце уже перестало битися. Знаряддя вбивства було знайдено в одному із них сміттєвих контейнерів неподалік місця події.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Массіміліано Ді Паскуале: «Хочу вивільнити Україну від стереотипного образу пострадянської республіки»

В Італії повар підрізав невдоволеного клієнта