in

У в’язницю за вимагання

30 серпня в поліцію міста Мандурія у провінції Таранто, надійшов виклик громадина України, що шукав захисту у представників правопорядку. Чоловік, розповів, що вранці у нього зникли ключі від фургону, а по тому він почав отримувати телефонні дзвінки із вимаганням грошей.

Лише зранку цього ж дня він прибув з України та зупинив свій фургон на вулиці Віола, де зазвичай збираються місцеві українці. Чоловік займається пасажирськими та вантажними перевезеннями між Італією та Україною.

Після кількох годин стоянки водій виявив зникнення ключів від фургону. А пізніше отримав кілька дзвінків на мобільний телефон від незнайомців, що пропонували повернення ключів взамін на визначену суму грошей. Водій зійшовся на сумі у 300 євро та зателефонував до поліції.

Приблизно через годину після приїзду поліції чоловіку знову зателефонували для узгодження місця передачі грошей та ключів. Під час телефонного дзвінка карабінери отримали підтвердження вимагання.

На зустріч, поблизу залізничного вокзалу, прийшов громадянин Болгарії Ніколай Н., 32 років. На основі свідчень водія, також було затримано українців Юлію С., 25 років та Віктора К. 24 років. Вони запам’яталися водію, серед клієнтів які підходили до нього вранці. Саме вони й викрали у нього ключі. Їх виявили у кишені Віктора.

Усіх трьох було заарештовано із звинуваченнями у спробі вимагання, груповій злочинності.

 

Маріанна Сороневич,

за матеріалами італійської преси

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Кабмін посилив вимоги до агентств з працевлаштування за кордоном

На кордоні впроваджено послугу «Дзвінок консулу»