in

У квітні в Італії у ДТП загинули дві українки

Дві жінки із України загинули у травні в ДТП в Італії. 37-річна українка померла у Комо, а інша 52-річна жінка – у Бергамаско.

Під колесами автомобіля, яким керував 43-річний житель Комо загинула українка. Чоловіка звинувачують дорожньому вбивстві, повідомляє ciaocomo.it

Любов Депутат 37-річна українка стала жертвою ДТП у ніч 21 квітня на дорозі Берегаццо з Філліарі.

Жінка померла після того, як потрапила під колеса автомобіля о 2.30 ранку. За кермом Audi A3 був 43-річний італієць, що проживає в Комо. Ведеться слідство тепер за дорожнє вбивство.
Розслідуванням займається поліція станції Olgiate Comasco, вони намагаються встановити динаміку катастрофи.І чому водій не побачив, жінку, яка йшла по обочині.

Авто їхало на великій швидкості, тому удар – дуже сильним, жінка померла на місці від серйозних травм, несумісним із життям.

Інша жінка загинула у провінції Бергамо, повідомляє ecodibergamo.it

О 6.20 ранку в Альменно Сан-Сальваторе на вулиці Гарібальді на головній дорозі, що з’єднує Альменно з долиною Іманья загинула 52-річна українка.

Стелла Ліптіцька потріпила під колеса BMW, яким керував 50-річний житель бергамаско.

Водій не зупинився, щоб надати допомогу потерпілій. Однак, через кілька годин його було заарештовано за вбивство на дорозі. Карабінери застали злочинця вдома в шоковому стані, а його пошкоджене авто стояло в гаражі.

Чоловіка виявили завдяки розповіді свідка і зйомках муніципальних камер відео спостереження. Завдяки їм було встановлено модель та номерний знак BMW.

Від удару жінку відкинуло приблизно на п’ятдесят метрів. Потерпіла жила в районі аварії, вона переходила дорогу по зебрі, щоб купити сигарети в автоматі.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

На Півночі Італії поблизу кладовища знайшли новонародженого

Суд зобов’язав повернути назад дитину, яку мати вивезла з Тернопільщини в Італію