in

У Ріміні конфісковано контрабандні українські ковбаси та цигарки

Щосуботи та неділі у Ріміні на парковці що на вулиці Бастіоні, українці збираються на традиційний базарчик. Сюди з’їжджаються мікроавтобуси, які привозять заробітчанам посилки з України та звідси везуть подарунки та листи їх родичам.

 

Така діяльність не завжди відповідає італійському законодавству. У суботу 3 грудня муніципальна поліція провела тут контрольний бліц. «30 поліцейських, перевіривши десяток фургонів, виявили сотні пачок із контрабандними алкогольними напоями, цигарками та ковбасними виробами. – повідомляє місцева газета Il Resto del Carlino. – Один із мікроавтобусів був перетворений у магазин на колесах, у якому продавали копчену рибу, ковбаси, хліб та інші харчові продукти. Його власник намагався утекти, як тільки помітив поліцію».

 

У результі бліцу було проконтрольовано 45 осіб, 40з них  виявилися українцями, 2- сербами, 2-молдаванами і 1- румун. Один із сербів перебував у розшуку за крадіжку. Його депортували з Італії. Проти 5 осіб було порушено справу за контрабанду, а один із фургонів – конфісковано.


Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Дотримання принципів демократії дасть право Україні подати заявку на долучення до ЄС

32 дівчат, які відвідували віллу Берлусконі, суд визнав потерпілими