in

Імперія. Росіянка утопила свого дев’ятимісячного сина

   Росіянку Наталію Сотникову, що втопила свого дев’ятимісячного сина на одному з курортів Італії, визнали схильною до самогубства. Фахівці виступили з пропозицією помістити жінку в психіатричну лікарню, у відділення для матерів-убивць, але суд цю ідею не підтримав, пишуть італійські ЗМІ.

Захисники Сотниковій представили суду міста Імперія висновок психіатра, який визнав, що у неї розлад особистості. Медик вважає, що росіянка схильна до самогубства, та суддя заявив, що на даний момент немає підстав виправдовувати злочин психіатричним діагнозом. Італійська прокуратура проти того, щоб переводити Сотникову в клініку. Правоохоронні органи Італії чекають завершення незалежної психіатричної експертизи.

19 грудня тіло дев’ятимісячного хлопчика було виявлено на пляжі в Сен-Тропе, повідомляє французька поліція. Пізнати загиблого малюка вдалося по повзункам. Його знайшла випадкова перехожа, хлопчика винесло на берег прибоєм.

Злочин стався в ніч на 11 грудня в містечку Бордігера на Лигурийской Рів’єрі. Сорокарічна москвичка після довгого допиту зізналася, що втопила свого маленького сина, коли пішла з ним погуляти на берег моря. Жінка відпочивала на місцевому курорті з малюком і своїм другим чоловіком. Росіянка пояснила поліцейським, що дитина нібито страждала на епілепсію, як і її бабуся, і вона вирішила таким чином позбавити малюка від мук.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Діти сироти Майдану та АТО відпочивали в Італії

“Наступного року на роботу в Польщу виїде півмільйона українців”