in

Італія екстрадувала до України підозрюваного у вбивстві родича кримінального авторитета

Італія екстрадувала до України підозрюваного у вбивстві мешканця Львова, повідомляє у Facebook Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції.

46-річного чоловіка підозрюють у вбивстві львів’янина у вересні 2015 року. Тоді до одного з будинків на автомобілі BMW під’їхали невідомі особи у камуфляжній формі і розстріляли 50-річного чоловіка. Від отриманих поранень потерпілий загинув.

Як пише видання Zaxid.net, загиблим був Марʼян Родич, який є родичем бізнесмена Володимира Дідуха, відомого в кримінальних колах як «Вова Морда». Дружина загиблого заявляла про конфлікт між Дідухом та Родичем.

Підозрюваному вдалося втекти з України, проте наприкінці 2016 року правоохоронці вийшли на його слід. «Спільними силами ДВБ НПУ, Інтерполу та італійської поліції втікач був затриманий неподалік міста Неаполь, до нього застосовано екстрадиційний арешт», — йдеться у повідомленні.

Чоловікові оголосили про підозру за п.12 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Галицький районний суд Львова заарештував підозрюваного без права внесення застави.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Під стіни вілли Авакова в Італії принесли шини та розфарбували паркан

Risultati immagini per papa francesco santa marta

Папа Римський визнав сексуальне насильство над монахинями в церкві