in

Ціни на послуги італійського консульства значно зростуть

Переклади, легалізація документів і багато інших послуг італійського консульства, коштуватимуть дорожче на 40 відсотків.

Послуги, запропоновані італійськими консульствами в світі, будуть коштувати значно більше. Так постановив «Закон стабільності», покликаний наповнити державну казну Італії та сприяти росту економіки країни.

Офіційний текст закону, прийнятий Сенатом, є ідентичний із законопроектом, запропонованим урядом. Таким чином урядовці сподіваються отримати прибуток у 600 0000 євро на рік.

На 20 відсотків зростуть тарифи актів цивільного стану, судові та адміністративні акти.

На 40 відсотків збільшиться ціна нотаріальних актів; документів, пов’язаних із морським і повітряним транспортом; а також легалізації та перекладів документів (які часто потрібні українцям, які живуть в Італії).

Так само, на 40% зросте вартість термінової підготовки документів.

З’явився новий тариф на «національну візу (тип D) для навчання”: до цього часу її видавали безкоштовно, з наступного року вона коштуватиме 50 євро.

Вартість інших віз залишається незмінною: 60 євро для короткострокового перебування, 116 € для тривалого проживання (наприклад, з причин сім’ї або роботи).

Не зростуть ціни для нащадків італійців, які через консульства просять про визнання громадянства. Зрештою, розгляд цих справ уже досить коштовний: 300 євро.

Стаття італійською ТУТ

____________________________________________________________________

ІНШІ СТАТТІ, ЯКІ МОЖУТЬ ВАС ЗАЦІКАВИТИ:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українська авіація візьме участь у навчаннях НАТО в Італії й Іспанії

Три роки в’язниці за крадіжку пляшки вина…