in

Як голосувати на Євробаченні з Італії

Неодмінно прочитайте та голосуйте. Підтримаймо Україну на Євробаченні-2016!

Як це передбачено правилами музичного конкурсу Євробачення, кожна країна-учасниця може голосувати тільки за пісню та виконавця, які не належать до їх нації. Тому перехід із туру в тур та перемога Джамали, виконавиці, яка представляє Україну, в значній мірі може залежати саме від діаспори.

У цьому році, як і в попередніх 2014 і 2015 роках, з Італії можна буде голосувати у другому півфіналі, повідомляє офіційна веб-сторінка Євробачення в Італії.

Півфінал конкурсу транслюватиметься в ефірі Rai4 в четвер, 12 травня. Переглянути та голосувати за фінал можна буде в суботу 14 травня, на телеканалі RAI 1 і RAI HD у прямому ефірі.

Дізнатися деталі телевізійної трансляції можна тут

Як голосувати на Євробаченні-2016 з Італії
Подаємо інформацію про те, як голосувати з Італії з домашніх та мобільних телефонів.

Уповноважені оператори домашнього телефонного зв’язку.
Проголосувати із домашніх телефонів зможуть користувачі Telecom Italia, Wind-Infostrada і Vodafone. Голосування із громадських телефонів та не вказаних операторів зв’язку, буде неможливо.

Оператори мобільного зв’язку
Проголосувати зможуть абоненти TIM, Vodafone, Wind, H3G і PosteMobile. Крім того, це можна зробити за допомогою офіційного додатку для мобільних телефонів “Eurovision Song Contest”.

Як голосувати
Про початок і завершення голосування глядачам буде повідомлено, в прямому ефірі, ведучими Фестивалю та за посередництва відео графіки в прямому ефірі.

З Італії можна буде голосувати в другому півфіналі та фіналі (12 і 14 травня 2016 року ).

18-ти країнам, що беруть участь в другому півфіналі, буде призначено код для голосування, що відповідатиме порядку виступу (від 01 до 18).

Прийматимуться максимум 5 голосів від кожного телефонного абонента.

Як голосувати із стаціонарних телефонів
Проголосувати із стаціонарного телефону можна зателефонувавши на номер 894 222. Після відповіді автомата слід ввести код, що відповідає улюбленій країні/артисту.

Кожен дзвінок/голос коштувати 0,51 євро (з ПДВ) (вартість дзвінка не залежить від тривалості розмови). Плата не стягується, якщо користувач зробить надмірну кількість дзвінків (більше 5), введе неіснуючий ідентифікаційний код виконавця/країни, або телефонуватиме поза межами встановленого для голосування часу.

Як голосувати із мобільних телефонів
Для мобільних телефонів передбачено номер 478.478.4. Вартість – 0,50 € (з ПДВ) за SMS – для абонентів ТІМ, Wind і Poste Mobile, і 0,51 € (з ПДВ) за SMS для абонентів Vodafone і H3G.

Як з стаціонарного, так і з мобільних телефонів, максимальна кількість дійсних голосів, здійснених одним користувачем дорівнює п’яти на кожну із сесій голосування. Оплата зніматиметься лише за дійсні голоси.

У разі виникнення проблем, пов’язаних з заочним голосуванням, можна надсилати скарги на адресу: assistenza@votingtv.it (зазначивши назву програми, стаціонарний/мобільний номер телефону, яким ви користувалися для голосування, номер вашого контактного телефону). Або зателефонувавши на 011 2219010, з 09:00 до 21:00, у будь-який день тижня. Номер діятиме до 01:00 під час виходу в ефір в перший вечір передачі (і до 60 днів після закінчення передачі).

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Як зупинити тролінг в інтернеті?

Чому Папа Римський одягнув «георгіївську стрічку»?