in

Андрія Шевченка звільнили з посади тренера “Дженоа”

Risultati immagini per sheva

Українця Андрія Шевченка звільнили з посади головного тренера італійського “Дженоа”. Про це повідомляється на офіційному сайті генуезького клубу. Українець пропрацював на посаді близько двох місяців.

Причину звільнення Шевченка у повідомленні керівники “Дженоа” не повідомили. Однак останнім часом у клубі розглядали можливість звільнення Шевченка через негативні результати команди: “Дженоа” під керівництвом українця здобула лише одну перемогу в 11 матчах.

Контракт Шевченка з “Дженоа” був розрахований на три роки. Проте у підсумку з ним розірвали угоду – відповідно, українець може отримати компенсацію залежно від умов, прописаних у контракті.

Звільнення Шевченка могло відбутися ще після матчу проти “Спеції”, у якому “Дженоа” зазнала мінімальної поразки з рахунком 0:1. Однак українцеві дали відпрацювати ще й поєдинок проти “Мілана” у Кубку Італії, який генуезці також програли, щоправда, у додатковий час з рахунком 1:3.

Читайте також: “Ймовірно, найкраща гра”. “Дженоа” Шевченка вилетіла в Кубку Італії від “Мілана” в овертаймі: відео
Таким чином, Шевченко відпрацював на посаді головного тренера “Дженоа” близько двох місяців. Його призначили тренером 7 листопада 2021 року, тобто відпрацював він лише 69 днів.

Загалом на посаді тренера Шевченко відпрацював 11 матчів, вигравши лише в одному – проти “Салернітани” (1:0) у Кубку Італії. Ще чотири поєдинки закінчилися внічию в основний час, а шість – поразками.

Обговорити цю, та інші новини важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

Невакциновані в Італії не зможуть отримувати соціальну допомогу

Міжнародні організації закликала Італію послабити COVID-обмеження