in

Безкоштовна телефонна лінія в усіх питаннях імміграції

alt   Безкоштовну інформацію що стосується життя в Італії можна отримати  за номерами 803001, 06828881 (з домашніх та  мобільних телефонів відповідно) або на сайті: www.lineaamica.gov.it

«Які документи треба подавати для продовження дозволу на проживання?», «Як обрати домашнього лікаря?», «Як запросити дружину та дітей в Італію?», «Як записати сина у школу?», «На якій стадії перебуває мій запит про набуття італійського громадянства?»… На ці та інші питання, що цікавлять сотні тисяч іноземців в Італії, дає відповідь телефонний центр, запроваджений Міністерством внутрішніх справ. Оператори Linea Amica Immigrazione дають компетентні відповіді на італійській, англійській, французькій, арабській та іспанській мовах.

Ви можете зателефонувати із домашнього телефону на безкоштовний номер 803001 та обрати опцію «2» у меню. З мобільних телефонів слід набрати 06828881. Оператори відповідають у прямому режимі зі понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 години. У інший час ви можете залишити повідомлення та свій номер телефону на автовідповідачі.

Для зручності користування, крім багатоканальної лінії, було запроваджено сайт www.lineaamica.gov.it, де ви знайдете відповіді на найбільш часті питання. Крім того, тут працює чат-лінія та можливість отримання письмових відповідей на конкретні запитання у розділі “Сhiedo ad un esperto”. Ті, хто користуються скайпом, можуть сконтактуватися із «lineaamicapa».

Оператори допоможуть користувачам освоїти сайт www.integrazionemigranti.gov.it, на якому опубліковано корисну інформацію та дані про усі державні структури, що працюють у сфері імміграції: від вивчення італійської мови та професійної орієнтації, до надання медичної допомоги.

На веб-сторінці діє розділ новин, який щомісяця інформує албанською, арабською, французькою, англійською, російською, іспанською, українською та мовами панджаб і тагалог.

Переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Незабаром процедуру легалізації буде спрощено

Загиблі в Угоршині заробітчани їхали на Батьківщину із Бергамо