in

Бланк та інструкції оплати легалізації

   За можливість легалізувати працівника за «санаторією 2012», роботодавець повинен сплатити одноразовий внесок у 1000 євро. Подаємо інструкції заповнення оплати та можливість скачати бланк.

Здійснити оплату одноразового внеску можна починаючи із п’ятниці 7 вересня. Це слід зробити до відсилки заяви на легалізацію іноземних працівників.

Контрибут у розмірі тисяча євро на кожного працівника повинен бути оплачений в авторизованих відділеннях, наприклад банках чи поштах, скориставшись бланком un “modello f24 Versamenti con elementi identificativi”. Заповнюючи його слід скористатися інструкціями Податкової поліції.

Клацнувши по ліку під статтею ви зможете скачати бланк оплати та ознайомитися із інструкціями. Також подаємо два зразки заповнення бланків для легалізації домашнього працівника (у ньому вказується код «REDO»), та інших найманих працівників (у ньому вказується код «RESU»).

В даний час очікується вихід міжміністерського указу який роз”яснить усі нюанси санаторії. Заяву на легалізацію можна відсилати із 15 вересня по 15 жовтня по інтернету. У випадку відмови в амністії одноразовий внесок НЕ повертається, тож радимо зачекати виходу роз”яснень, щоб бути впевненими у відповідності вимогам ваших реквізитів. Про умови та обмеження відомі на цей час читайте тут.

Скачай бланки та інструкції

Modello f24 Versamenti con elementi identificativi

Avvertenze per la compilazione

Fac simile datore di lavoro domestico (colf, badanti, babysitter…)

Fac simile datore di lavoro non domestico

Ельвіо Паска,

переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Оплата санаторії (Скачайте бланк та інструкції)

Український дитячий садок у Римі (ФОТО)