in

Ваше пермессо готове? Довідайтесь про це он-лайн

Для цього достатньо зайти на сайт державної поліції, та ввести код вашої страви
З травня за станом розгляду вашого дозволу на проживання в Італії можна слідкувати он-лайн. Громадяни інших країн, які подали запит на перше отримання документа, поновлення або отримання дублікату пермессо, можуть знайти інформацію про перебіг розгляду їхніх прохань у секції, призначеній для іноземців, отримавши доступ до інформаційного банку даних на веб-сторінці Polizia di Stato (www.poliziadistato.it).
Зацікавлені можуть скористатися вибором мови, яку вони знають краще: російської, італійської, англійської, французької, іспанської, арабської. Далі слід ввести у відведене віконечко цифровий код вашої справи, якщо запит подавався безпосередньо до квестури, або поштової квитанції, якщо ви скористалися послугами Італійської пошти.
Ви можете дізнатися про остаточний вердикт інстанції: якщо пермессо вже готове, буде вказано в якому відділку можна його забрати. Для унаочнення буде показано географічну карту.
Використовуючи багатоканальність зв’язку сучасної технології комунікації, можливо отримати доступ до банку даних поліції із вашої сторінки “iGoogle”, завдяки послузі www.poliziadistato.mobi із абілітованих мобільних телефонів

Антонія Ілінова, переклад Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Вартість візи до ЄС для українців залишається незмінною

Школа нелегала. Де і за скільки купити візу до ЄС та США