in

Введено можливість встановлення межі збільшення розміру траншу позики кредитів

   Італійський уряд випустив указ, що надає невелику допомогу малозабезпеченим сім’ям, які виплачують кредит за змінною ставкою яка залежить від стану фінансових ринків.

Декрет, затверджений на початку травня, передбачає можливість узгодити із банком межу максимального збільшенням розміру траншу позики. Після  подолання ліміту, змінну відсоткову ставкуможна трансформувати в фіксовану, продовживши тривалість виплати позики. Таким чином розмір траншу не змінюватиметься до повного погашення кредиту.

Такий вибір може бути зроблений до кінця 2012-го року, для позик із залишковою заборгованістю у сто п’ятдесят тисяч євро, для сім’ей з економічним показником ISEE, що не перевищує 3-ох тисяч євро. Ваш ISEEбезкоштовно розровують упатронатах.

Можливість лімітування траншів може зацікавити громадян, враховуючи майбутнє підвищення відсотків, що очікується у найближчі місяці. Згідно асоціацій захисту прав споживачів Adusbefі Federconsumatoriвони призведуть до збільшення витрат сімей, що виплачують іпотеку з змінною ставкою, до трьохсот євро на рік.

Ельвіо ПАСКА,

переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Міністерство культури України приймає звернення на фінансування проектів українців в Італії

Азербайджан виграв «Євробачення». Україна – четверта