in

Вийшов декрет флуссі для сезонних робітників

   Запити на приїзд в Італію за декретом флуссі для сезонних працівників можна надсилати з 8 травня

 
Італія, нарешті відкриває двері сезонних робітників, громадян країн що не входять у ЄС, що мають важливе значення для сільського господарства та туристичного сектору.
 
Декрет флуссі авторизує приїзд 13 000 нових працівників. Незабаром він буде опублікований в Офіційній газеті. Подаємо текст, підписаний 2 квітня секретарем прем’єр-міністра Граціано Делріо.
 
Роботодавці зможуть надіслати заяву на приїзд працівника тільки після публікації указу. А тим часом радимо підготуватися: з вівторка, 5 травня бажаючим буде надано можливість зареєструвати на сайті міністра внутрішніх справ, заповнити бланки в очікуванні їх відправки.
 
Запросити можна працівників з наступних країн: Україна, Албанія, Алжир, Боснія-Герцеговина, Південна Корея, Єгипет, колишня Югославська Республіка Македонія, Філіппіни, Гамбія, Гана, Японія, Індія, Косово, Марокко, Маврикій, Молдова, Чорногорія, Нігер , Нігерія, Пакистан, Сенегал, Сербія, Шрі-Ланка і Туніс.
Незалежно від їх національності, в Італію зможуть приїхати працівники, які працювати тут на основі декрету флуссі у минулі роки (принаймні два роки поспіль). Для них указ виділяє 1500 місць. А працедавців зможуть подавати на багаторічний дозвіл на роботу, на основі якого працівники зможуть приїхати в Італію у наступні роки без необхідності чекати на публікації інших декретів флуссі.
 
Як це буває щороку, 13000 робочих квот буде розділено серед італійських провінцій, враховуючи попит ринку праці.

А тим часом, Міністерство внутрішніх справ і праці опублікували інформаційний лист із змістом указу і поясненням процедури подання та обробки заявок.

Стаття італійською ТУТ,

переклад Маріанни Сороневич

 

_________________________________________

Вам потрібна віза для в’їзду в Італію чи дозвіл на проживання в Італії? Не знаєте звідки почати і що для цього потрібно? Скористайтеся нашим безплатним сервісом он-лайн Migreat: імміграція в Італію або поставте запитання нашим фахівцям з імміграційних справ.

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Як захиститися від агресивного маркетингу телефонних компаній

У Сіракузах виступить хор “Перлини Одеси” (АНОНС)