in

В Італії зменшилась кількість дорожньо-транспортних пригод і смертей на роботі

Позитивні зміни констатує Національний інститут страхування від нещасних випадків на виробництві
Такими є дані останньої доповіді ІНАІЛ, Національного інституту страхування від нещасних випадків на виробництві. У 2010-му було зареєстровано 775-ть тисяч травм, що на 2 відсотки менше, ніж у 2009-му. Зареєстровано 980 смертельних випадків, що майже на 7 відсотків менше ніж у попередньому році.

На дані вплинула також економічна криза, що примусила до скорочення кількості працівників, а отже людей, які піддаються небезпеці. Тенденція зменшення смертей на роботі спостерігається протягом останніх десяти років. Згідно ІНАІЛ, покращення є наслідком більшої поінформованості про ризик, і краща профілактика нещасних випадків. Все ж нещастя на роботі, як і раніше є серйозною проблемою Італії.

Статистичні дані ілюструють, що у пропорційному відношенні, робітники-іммігранти травмуються або помирають частіше, ніж їх італійські колеги. Це стається тому, що вони працюють в секторах підвищеного ризику, таких як будівництво і машинобудування, і часто недостатньо ознайомлені із правилами техніки безпеки.

Ельвіо ПАСКА,
переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Реджіо Калабрія. Інтеграція починається з освіти

Двомовність захищає від старечого недоумства