in ,

В Італії COVID-паспорти необхідні для навчання і в транспорті

Викладачі та студенти університетів Італії в майбутньому повинні пройти вакцинацію, тестування або надати докази одужання від COVID-19.

Про це повідомляє “Європейська правда“.

Міністр охорони здоров’я Роберто Сперанца заявив в четвер увечері, що з нового навчального року у вересні вони повинні будуть представити відповідні докази для навчання.

Уряд вирішив, що якщо вчителі не представлять доказів, вони будуть відсторонені від роботи через п’ять днів.

Маєте потребу у юридичній консультації щодо отримання чи продовження дозволу на проживання в Італії? Замовте безкоштовну онлайн-зустріч із італійським адвокатом, експертом імміграційного права компанії Migreat.

Крім того, так званий “зелений паспорт”, який доводить вакцинацію, тестування або одужання, також буде необхідний в поїздах і автобусах далекого прямування, на поромах або авіарейсах з вересня.

Читайте також: Як виробити зелений паспорт в Італії. Усі способи

В Італії останнім часом знову збільшилася кількість нових випадків коронавірусної інфекції, але не набагато.

Починаючи з п’ятниці, для відвідування ресторанів в приміщенні, музею, басейну або спа потрібно надати “зелений паспорт”. Це також стосується культурних або спортивних заходів на відкритому повітрі або спортивних залів. Правило поширюється на людей, старших 12 років.

В Італії для отримання паспорта достатньо отримання першої дози вакцини. Тими, хто одужав, вважаються люди, які хворіли на COVID-19 не більше шести місяців тому.


Вас цікавлять новини для українців в Італії? Лайкніть сторінку у  Facebook, або в Instagram та слідкуйте за майбутніми публікаціями.

Questa immagine ha l'attributo alt vuoto; il nome del file è soronevych.-1024x315.png
Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

Про якість життя тих, хто лікується і тих, хто піклується в Італії

Як отримати Green Pass в Італії без вакцинації