in

Гепатит В: скористайся можливістю зробити безкоштовні аналізи

   З 21 травня по 15 червня 2012 року є можливість пройти безкоштовне тестування в 15-ти італійських містах: Мілані, Бреші, Бергамо, Падуї, Турині, Реджіо Емілії, Пізі, Флоренці, Римі, Неаполі, Барі, Фоджі, Кальярі, Мессіні, Палермо.

Гепатит B викликається небезпечним вірусом, який вражає печінку. Це – одна з найбільш серйозних і поширених захворювань у світі. Якщо людина на хронічний гепатит не лікується, хвороба може серйозн пошкодити печінку та призвести до раку.

У всьому світі близько двох мільярдів людей страждають гепатитом В. З них близько 400 000 000 мають хронічну форму захворювання. Від нього гинуть понад один мільйон людей в усьому світі.

Метою кампанії «Гепатит B: використовуй голову, пройди тест” є інформування населення про цю патологію, шляхи передачі інфекції, ризиковану поведінку і способи захиститу. З 21 травня по 15 червня 2012 року буде надана можливість пройти безкоштовне тестування в 15-ти італійських містах: Мілані, Бреші, Бергамо, Падуї, Турині, Реджіо Емілії, Пізі, Флоренці, Римі, Неаполі, Барі, Фоджі, Кальярі, Мессіні, Палермо. Записатися на проходженя аналізу можна двома способами:

•    зателефонувавши на безкоштовний номер 800 027 325,

•    заповнивши спеціальні бланки на веб-сайті www.epatiteb2012.it.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійський землетрус: 3 тисячі людей евакуювали

Синдром Провансу, або Застереження для українців