in

Дату зняття відбитків пальців призначатимуть пошти

Для прискорення видачі дозволу на проживання тривають експерименти, зокрема запровадження «електронного календаря», яким користуватимуться і квестури, і поштові відділення. За цим календарем призначатимуть прийом для зняття відбитків пальців та фото
20 серпня 2009 Прийом в квестурі для зняття фотодикталоскопічних даних є обов’язковим для тих, хто очікує отримання дозволу на проживання. Багато іноземців очікують цього запрошення місяцями, але часто трапляється так, що вони доходять до адресата невчасно: рекомендований лист губиться або його взагалі не надсилають.
Для того, щоб уникнути непорозуміннь, що значно сповільнюють видачу документів, випробовують нову процедуру, яка дасть можливість негайно дізнаватися про день прийому в квестурі.  Завдяки електронному календарю, дата призначатиметься безпосередньо в поштовому відділенні, під час здачі документів.
Флоренція, Сієна, Вітербо уже випробували цей шлях минулого квітня На думку Міністерства внутрішніх справ Італії, на підставі отриманих результатів, нововведення заслуговує на впровадження в інших 18-и провінціях Італії. Зараз негайно дізнаватимуться про день зняття фото та відбитків пальців у Аості, Авеліно, Барі, Болонії, Казерті, Комо, Косенці, Форлі-Чезена, Генуї, Лечче, Мачераті, Модені, Новарі, Палермо, Перуджі, Равенні, Ріміні, та Сіракузах.
Ельвіо ПАСКА,
переклад Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

За останні два роки рівень злочинності на митниці зріс

“Пакет безпеки” набув чинності