in

Дату зняття відбитків пальців та фото дізнаватимуться негайно

У сорока провінціях день зняття фото- дактилоскопічних даних призначають під час здачі документів для отримання/продовження дозволу на проживання

Прийом у квестурі для зняття відбитків пальців та фото буде призначено у момент подання документів для поновлення чинності дозволу на проживання або його першого отримання. Таку практику застосовують у сорока італійських провінціях, де поштові відділки, що приймають документацію, можуть за допомогою комп’ютера зв’язатися із базою даних відділів імміграції та призначити необхідну зустріч. Експериментальне запровадження такої практики почалося із Вітербо, Сієни і Флоренції, та поширилося із червня на інші вісімнадцять провінцій, а із липня – ще на двадцять дві.
Таким чином уникають багатьох незручностей та затягування розгляду документів. Бо ж часто трапляється так, що іноземцям доводиться місяцями очікувати запрошення до квестури для зняття фото- дактилоскопічних даних, а відтак з’ясовувати, що вони прогаяли омріяний день через невчасне надходження рекомендованого листа із повідомленням. Призначаючи прийом вже під час подання заяви, уникають ризиків таких ситуацій.

Подаємо список провінцій, де застосовується нововведення:
Ancona, Arezzo, Ascoli Piceno, Aosta, Avellino, Bari, Bergamo, Bologna, Caserta, Catanzaro, Como, Cosenza, Ferrara, Firenze, Forlì-Cesena, Genova, Imperia, Latina, Lecce, Lucca, Macerata, Mantova, Messina, Modena, Napoli, Novara, Palermo, Parma, Pavia, Perugia, Pesaro Urbino, Piacenza, Ravenna, Reggio Calabria, Rimini, Rovigo, Salerno, Sassari, Siena,  Siracusa, Trieste,Viterbo.

Ельвіо ПАСКА, переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

“Пакет безпеки” набув чинності

У Парламенті дебатують про громадянство