in

Декрет флуссі. У Модені розгляд клопотань завершено

На початку квітня Провінційний відділ праці Модени завершив розгляд усіх справ декрету флуссі 2011 Провінційний відділ праці Модени розглянув усі подані клопотання, розіславши повідомлення про позитивні та негативні рішення, а також вимоги доповнити документи, яких не вистачає. Тепер відділ імміграції продовжує запрошення роботодавців для підписання робочих контрактів.

У провінції Модени було подано понад 10 тисяч запитів, проте лише одна тисяча триста із них зможуть увійти у квоти, виділені урядом. Отже конкуренція є жорсткою, і залежатиме від швидкості надходження запиту: за винятком громадян Нігерії, для усіх інших націй із встановленими квотами, робочі місця вичерпалися протягом перших тридцяти секунд, можливих для їх надсилання. Для інших – протягом десяти секунд. “Це демонструє що флуссі – як справжня гра у лотерею”. – Коментує директор провінційного відділу праці пан Массі.

Скільки ж осіб було задіяно до розгляду запитів? “Не так уже й багато. За повним графіком працює лише один працівник. Нажаль у нас не вистачає засобів та персоналу, що перешкоджає відділу працювати іще краще” – ділиться директор.

 

Ельвіо ПАСКА,

переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Новий формуляр для прийому на роботу

Неаполь. Відбулася виставка української художниці Ольга Антоненко “Aimer en capitales” (Кохання в столиці)