in

Декрет флуссі-2019. Як подати заяву на приїзд на роботу в Італію

Указ про приїзд в Італію іноземних працівників, громадян країн із країн з-поза ЄС у 2019 році було опубліковано в Офіційному журналі n. 84 від 9 квітня 2019 р. D.P.C.M. del 12 marzo 2019.
Ось що потрібно знати тим, хто хоче отримати дозвіл на проживання та роботу в Італії, або для конвертації типу дозволу на проживання.

Кількість квот
Загальна кількість осіб, які зможуть скористатися Декретом флуссі становить 30 850, більшість з яких призначені для сезонної роботи. Детальніше розподіл квот читайте тут.

Хто може приїхати на роботу в Італію

За цим декретом флуссі в Італію можуть приїхати працівники, для сезонних робіт, міжсезонної підпорядкованої зайнятості та самостійної зайнятості (підприємництва), працівники італійського походження, інвестори. Детальніше читайте тут.

Хто може подати заяву
Заяву на отримання дозволу на проживання і роботу повинен подати роботодавець, який має намір запросили іноземного працівника. Якщо роботодавець не є італійцем, він повинен мати довготривалий дозвіл на проживання ЄС для тих, хто довгий час живе в країні, або паспорт та посвідчення особи, якщо він є громадянином країни Європейського Союзу.

Як подати заяву
Додаткового роз’яснення про процедуру подачі заяви ще не опубліковано. Зазвичай це роблять на веб-сайті Міністерства внутрішніх справ.

Початок подачі заяв
З 9.00 16 квітня 2019 року для найму несезонних робітників і для переходу;
З 9.00 24 квітня 2019 року найняти сезонних працівників.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Risultati immagini per decreto flussi 2018

Вийшов декрет флуссі 2019. Для українців виділено окремі квоти

Risultati immagini per Апеляційний суд зобов'язав повернути громадянці Італії 1 млн

Минулого року заробітчани переказали в Україну $14 млрд