in

Декрет, що дозволяє легалізацію опубліковано!!!

   У Gazzetta Ufficiale опубліковано декрет, що передбачає жорсткіші міри для тих, хто користується працею нелегальних іммігрантів, та можливість легалізуватися працюючим іноземцям.

Дозвіл на проживання з гуманітарних мотивів зможуть отримати працівники, які піддаються жорстокій експлуатації, які заявлять про це до органів правопорядку.

Легіслативний декрет від16 липня 2012, n.109, “Attuazione della direttiva 2009/52/CE che introduce norme minime relative a sanzioni e a provvedimenti nei confronti di datori di lavoro che impiegano cittadini di Paesi terzi il cui soggiorno è irregolare” було опубліковано 25 липня. Він увійде у дію 9 серпня 2012.

Правила гри у легалізацію

Роботодавеці повинен подати заяву в період від 15 вересня до 15 жовтня. Разом із нею слід оплатити одноразовий внесок у сумі 1000 євро. Після того як поліція перевірить реквізити роботодавця та працівника, їх запросять для підписання контракту. На прийомі у квестурі слід пред’явити квитанції, що засвідчують оплату зарплати, соціальних та податкових внесків, щонайменше за шість місяців.

Роботодавці повинні продемонструвати свою присутність в Італії з 31 грудня 2011 року, на основі, “документів, виданих громадськими органами

Загальні умови легалізації читайте ТУТ

Інші уточнення, що стосуються форми оплати одноразового внеску, подачі заяви, вимог до розміру прибутку роботодавця, тощо, будуть з’ясовані спеціальним декретом, виходу якого слід очікувати протягом наступних тижнів.

Ельвіо Паска,

переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Діаспора виступила на захист телеканалу ТВі (ВІДЕО)

Декрет, що дозволяє легалізацію опубліковано!!!