in

Дозвіл на приїзд сезонних працівників готовий до публікації

Італійський уряд підписав декрет флуссі для запрошення 80 тисяч іноземних працівників

 

Після довгих місяців очікування, декрет флуссі 2010 для сезонних працівників готовий для публікації в Офіційній газеті.
«Цьогоріч підтверджено приїзд 80-ти тисяч іноземних працівників для роботи у сільському господарстві, готельному і ресторанному бізнесі та інших секторах сезонної роботи» – заявив міністр політики сільського господарства, харчування та лісництва Лука Заіа.

 

Із вступом до ЄС Болгарії та Румунії, і наданню їх громадянам можливості вільного перетину кордону теоретично можна було б зменшити квоту сезонних іноземних працівників. Проте ми вирішили не робити цього, для надання можливості працевлаштування громадянам країн, що не входять до ЄС, та контрасту нелегальній роботі». – додав Заіа.
Нагадуємо, – сказав він на завершення – що у 2010 році перевагу надаватимуть працівникам, які уже працювали в Італії у попередні три роки.

Запити слід подавати по Інтернету самостійно, або за посередництва асоціацій категорії. Для цього слід зачекати публікації декрету в Gazzetta Ufficiale, яка очікується у найближчі дні. На відміну від запитів для несезонної роботи, немає потреби робити це якнайшвидше. Квоти декрету повинні повністю покрити пропозицію ринку праці.

Ельвіо Паска, переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Світові зірки “Ла Скала” представлять в Україні нову концертну програму

Бродський запропонував налагодити облік заробітчан