in

Знижки для купівлі товарів широкого вжитку

Мотоцикли, Інтернет-лінія, кухонна техніка, завдяки урядовим субсидіям, зараз коштують менше. Скористайтеся можливістю купити їх за зниженою ціною

Мрієте купити новий мотоцикл чи поміняти кухонну техніку? Маєте потребу і швидкій Інтернет-лінії? Зараз – добрий момент для реалізації ваших бажань.

Для того, щоб збільшити рівень споживання товарів широкого вжитку, тим самим сприяючи розвитку економіки, уряд виділив 300 мільйонів євро, які покриють частину вартості певних типів продуктів. Тобто дозолять знизити ціни на них. Після вичерпання 300 мільйонів завершаться і зниження цін, тому радимо зацікавленим не зволікати.

Реквізити покупки змінються в залежності від секторів. Зокрема у деяких випадках покупець повинен здати в пункт продажу свою стару техніку, для її знищення (див таблицю).

Для отримання субсидій слід поцікавитися у продавця чи субсидії ще не вичерпалися. Він перевірить їх наявність по телефону чи Інтернету, та підтвердить можливість знижки.

Для отримання додаткової інформації телефонуйте на безкоштовний номер для дзвінків із домашнього телефону 800.123.450, та за звичайними тарифами, із мобільного телефону – 199.123.450. Інформація надається на італійській мові.
Крім типів продукту вказаних у таблиці, можливо отримати знижки на придбання екологічних будинків, моторних човнів різного розміру, сільськогосподарських машин, підйомних кранів, енергоефективних індустріальних машин, трейлерів, тощо.

Ельвіо Паска, переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

ЄДАПС: МВС платить за закордонний паспорт 40 гривень, громадяни – 383

Ви задоволені своїм життям в Італії?