in

Кабмін ухвалив рішення про створення ради з питань трудової міграції громадян України

Кабінет міністрів на засіданні ухвалив рішення про створення ради з питань трудової міграції громадян України при уряді. Про це повідомила журналістів глава Держкомітету з питань підприємництва і регуляторної політики України Олександра Кужель, передає кореспондент РБК-Україна.

За її словами, рада вирішуватиме питання, які не вирішуються в уряді або міністерствах, оскільки не відносяться до їх компетенції. Як відзначила О.Кужель, до них можна віднести, зокрема договір між Україною і Іспанією про взаємне визнання водійських посвідчень. За її словами, рада повинна розповсюдити цей договір і на інші країни Європи.

Також на раді будуть ухвалені рішення, які допоможуть прискорити взаємне визнання трудового стажу, визнання середньої медичної освіти.

“Я побувала в Іспанії, Португалії, Італії з робочим візитом. Люди, що працюють в цих країнах втомилися скаржитися, оскільки наші міністри не можуть вирішити всі питання. Один міністр змінює іншого і все доводиться повторювати наново”, – сказала вона.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Порошенко запропонував Італії безкоштовно видавати українцям візи

Неаполь. Викрито банду рекетирів