in

Курси професійної підготовки для домашніх працівників, що дозволять заробляти більше

alt   CIFAF проводить навчальний курс для домашніх працівників, що дає реальну можливість працевлаштування та кращого заробітку.

CIFAF – Італійський центр професійної підготовки для домашніх працівників оголошує про проведення курсу “Assistente Familiare”, що дає можливість впевнено увійти на італійський ринок праці у галузі домашнього господарства.

Курс проводиться у співпраці із Cedel – освітнім соціальним кооперативом ELIS, і Міжнародною асоціацією F.A.V. (Family Added Value). У навчанні використовується інноваційна програма “Педагогічна квартира” – яка відтворює кімнати будинку, дозволяє моделювати робочі моменти домашнього працівника, няні чи доглядальниці.

Після завершення курсу учні отримують диплом фахівця по догляду за дорослими та дітьми.

Наступний курс розпочнеться 17 вересня та триватиме – 72 годин, розділених на 18 навчальних днів (4 години 2 рази на тиждень). Навчання відбувається за адресою Roma, Via Ovidio, 20 (метро А – Lepanto).

У деяких випадках учням надається можливість отримання знижок та стипендій, що робить навчання доступним, і дає кожному бажаючому можливість стати кваліфікованим домашнім працівником, а отже укладати контракт домашнього працівника вищої категорії та претендувати на вищу зарплатню.

За додатковою інформацією звертайтесь на:
Сайт: www.cifaf.it
Телефон: 06.43.560.427
Електронна пошта: selezione@elis.org

alt

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

DW: Закордонним українцям гречку перед виборами не роздають

Кількатижневий відпочинок став розкішшю для італійців