in

Легалізація: Із річевутою подорожувати заборонено

Міністерство внутрішніх справ не вважає квитанцію про подачу запиту на легалізацію документом, що дозволяє перетинати кордон

Заборонено подорожувати тим, хто очікує своєї легалізації. Триста тисяч доглядальниць та домашніх працівниць повинні залишатися в Італії доти, доки їхні запити не приймуть і не підпишуть з ними робочі контракти. Лише по тому вони можуть виїжджати за межі країни.
Міністерство внутрішніх справ уточнило: ті, хто подав запити на легалізацію, не можуть прирівнюватися у правах до іноземців, що легально в’їхали в Італію та очікують видачі або ж продовження дозволу на проживання.
Квитанція про здачу на продовження пермессо дозволяє виїхати та в’їхати в Італію за умови прямого польоту, а квитанція про подання на легалізацію, зауважує Міністерство, “не має параметрів захисту від підробки”, і тому “є ризик приїзду суб’єктів, які не володіють реквізитами, визначеними законом”.
Отже, квитанція про подання на легалізацію є документом, що дозволяє захистити італійські сім’ї та їх працівників від санкцій проти нелегальної імміграції, однак, не є універсальною перепусткою.

Ельвіо Паска,
переклад Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Міграційна служба України: четверта спроба. Чи остання?

Валерій П’ятницький: „Усе залежатиме від процесів в Європі”