in

Лічені дні до завершення легалізації! Отримайте безкоштовну допомогу завдяки додатку Migreat

Сайт Міністерства внутрішніх справ, почав приймати заявки на легалізацію роботи в Італії, починаючи із 12 години дня 31 липня.

За тиждень до завершення прийому було надіслано 159 991 пакетів документів, з них 11 397 уже перебувають на розгляді.

Згідно даних статистичного звіту, оновлених на 31 липня, 87% від загальної кількості заявок (128 719) стосуються домашньої роботи та догляду за людьми.

Підлегла робота у секторі сільського господарства, тваринництва та рибальства, складає лише 13 відсотків прохань.

Середня кількість заявок, представлених за останні п’ятнадцять днів, становить близько 2 400 на день. У найгарячіші моменти в кінці тижня, ця цифра зростала до 3 400 заяв.

Читайте також: Як пересвідчитися ваша заява на легалізацію справді подана?

Для бажаючих отримати безкоштовну юридичну консультацію та інформацію про процедуру регуляризації, нагадаємо, що редакція tranieri in italia розробила для користувачів з мобільними пристроями Android додаток Migreat.

У цьому додатку ви знайдете юридичні путівники, зможете поспілкуватися на форумі із експертами імміграції, прочитаєте новини та безкоштовні юридичні поради, також ви можете поспілкуватися і іншими членами спільноти та багато іншого.
Основою цього революційного додатку – можливість безкоштовних юридичних порад та інформації, завдяки команді експертів під керівництвом Федеріки Мерло, адвоката та експерта з питань імміграції.

На сьогоднішній день, сотні користувачів, які завантажили додаток, отримали відповіді на свої питання.

Користуватися додатком дуже просто: завантажте його на ваш мобільний телефон та оберіть українську мову. Ви можете переглядати різні тематичні розділи. Зокрема, у ЮРИДИЧНИХ ПОСІБНИКАХ: ви можете прочитати відповіді на юридичні питання щодо санаторії, або самостійно задати питання, які вас цікавлять.

І накінець, хочемо нагадати, що заяви на легалізацію для домашніх працівників можна подавати лише в електронному вигляді за адресою https://nullaostalavoro.dlci.interno.it/.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Регіон Венето зобов’язує прибулих із України пройти аналіз на коронавірус

Що робити, якщо вас звільнять до отримання пермессо по легалізації в Італії