in

МВС Італії пояснило, як діяти після подачі документів на легалалізацію

alt

Циркуляр МВС Італії від 24 липня пояснює дії роботодавця і працівника після подачі заяви на узаконення робочих стосунків.

Новий циркуляр Департаменту громадянських свобод та імміграції Міністерства внутрішніх справ від 24.07.2020 р надає подальші та роз’яснення стосовно легалізації 2020 року.

Знати їх повинні усі, хто сподівається отримати дозвіл на проживання в Італії завдяки цьому винятковому урядовому заходу.

Оригінал документа знайдете тут: https://stranieriinitalia.it/…/uploads/2020/07/Circ.-24.07.…

Читайте також: Чи можна подати заяву на легалізацію в Італії, якщо ваш паспорт закінчився?

Якщо ви недостатньо володієте італійською мовою щоб прочитати цей юридичний текст,ознайомтеся із його перекладом українською у публікаціях на цій сторінці 👍🏼👍👍🏿 https://www.facebook.com/m.soronevych/ 👍🏼👍👍🏿 Ставте лайк та слідкуйте за публікаціями.

📲🔤 Якщо ви маєте потребу у пораді із приводу легалізації, отримайте юридичну консультацію в україномовних юристів.

Консультація проходитиме у відео режимі, у зручній для вам програмі (FB Messenger, Telegram, WhatsApp, Wiber). Ви зможете поставити запитання та отримати компетентні відповіді, конкретно у вашому випадку.

Прошу написати у приватні повідомлення, вказати місто вашого проживання та контактний номер телефону, а також коротко викласти суть проблеми.

Українські експерти імміграційного права Італії розглянуть ваш запит та, у разі потреби, допоможуть із подачею заяви на легалізацію.

Вартість консультації 50€

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Лис Микита надихатиме італійських митців та підлітків

Прибулим із України у Римі проводитимуть серологічні тести на COVID19