in

Менше фотокопій для отримання пермессо

Ті хто подає заяву на видачу або продовження дозволу на проживання зможе зекономити на фотокопіях. До цього часу, подаючи документи у поштове відділення, було необхідно додати копію усіх сторінок паспорта. Міністерство внутрішніх справ визнало це марною процедурою. Відтепер достатньо представити копії сторінок з особистими даними. Працівники пошти перевірятимуть оригінал паспорта, щоб переконатися у навності італійської в’їзної візи.

Понад чотири роки подача документів для отримання та продовження дозволу на проживання відбувається через пошту. В Іалії налічується майже шість тисяч її авторизованих відділень. До цього іноземці зверталися в квестури, а їх є лише сто по всій країні. Це створювало довгі черги.

Перехід компетенцій дорого коштував іноземцям. Сьогодні здача запиту коштує близько семидесяти євро. Половина із них йде до державної скарбниці, а інша – Італійській пошті. В даний час уточняються деталі введення нового податку на продовження документів. Він становитиме від восьмидесяти до двохсот євро.

Ельвіо ПАСКА,
переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Криза у Північній Африці видбилась на італійській економіці

Рим. Українка покінчила із життям