in

Можливо сплачувати контрибути за попередні роки

Якщо у запиті на легалізацію було задекларовано початок робочих стосунків до 1 квітня 2009 року, або за бажання збільшити права на соціальний захист легалізованого домашнього працівника, слід сплатити контрибути за попередні періоди
Роботодавцям щойно легалізованих працівників, надано можливість оплати контрибутів, за період до квітня 2009 року.
500 євро, які були сплачені перед відсилкою запиту на легалізацію, покривають страховий період за квітень, травень та червень 2009 року. Контрибути за наступний триместр слід сплачувати після завершення процесу легалізації, тобто після прийому у відділі імміграції та підписання контракту на проживання.
Враховуючи те, що повальна кількість іноземних працівників була прийнята на роботу задовго до квітня 2009 року. Міністерство праці надало можливість оплати до Inps контрибутів за попередні періоди, максимум за останні три роки.
Рооботодавці мають дві можливості для цього: єдиною сумою, або по частинах. Якщо буде обрано оплату по частинах, перші 24 місяці оплачуватися за звичайними тарифами. Якщо роботодавець вирішить розбити загальну суму контрибутів більше ніж на 24 внески, то буде вимушений сплатити пеню.
УВАГА! Оплата контрибутів за попередні періоди здійснюється, якщо у запиті на легалізацію було задекларовано початок робочих стосунків до 1 квітня 2009 року, або для збільшення прав на соціальний захист (пенсію, допомогу по безробіттю, виплати по материнству) легалізованого домашнього працівника.
Ельвіо Паска, переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Різдвяна поїздка на батьківщину

Оголошенo конкурс „Підприємство без кордонів”