in

Міжнародні авіалінії України поповнили свій флот двома сучасними літаками

   У січні 2013 року Міжнародні авіалінії України (МАУ) розширили свій флот за рахунок двох літаків Boeing 737-800 Next Generation 2012-го року випуску. Таким чином, тепер він нараховує 21 середньомагістральний літак «Боїнг».

Компанія придбала нові літаки на умовах лізингової оренди терміном на 12 років. Раніше ці повітряні судна експлуатувалися кампанією Aerosvit Airlines.

Boeing 737-800 Next Generation оснащені сучасними засобами навігації, налічують 180 пасажирських місць, поділених на класи «Бізнес» і «Туризм», мають модерний інтер’єр останньої генерації. Двигуни CFM56-7B24E зі зниженою витратою палива сприяють поліпшенню ефективності маневрів, скороченню викидів в атмосферу і спрощенню технічного обслуговування повітряних суден. За оцінками експертів UIA, Boeing 737-800 дозволяє економити паливо на 14% в порівнянні з Boeing 737-400, на 25% більше ніж Boeing 737-300, і 34% в порівнянні з Boeing 737-500. Літаки оснащені унікальними крильцям, які покращують аеродинаміку, дозволяють знизити витрати палива і викиди вуглекислого газу.

Для розширення і оновлення флоту авіакомпанії МАУ, в квітні-травні 2013 року планується купівля ще двох агалогічних «боїнгів» Таким чином, з початком літнього розкладу 2013-го року МАУ матиме вісім Boeing 737-800 Next Generation з високим рівнем експлуатаційної ефективності, економічності та пасажирського комфорту, що складатимуть третину флоту компанії.

«Оновлений флот МАУ сприятиме реалізації наших стратегічних планів та дозволить перевізнику значно розширити мережу маршрутів із новими напрямками у міста Східної Європи і Південної Америки, Скандинавії, Росії та інших країн СНД, Кавказу та Центральної Азії, відповідно до зростанням можливостей для транзиту», – зазначив Євген Трєскунов, виконавчий віце-президент МАУ.

Довідка:
Міжнародні Авіалінії України було засновано у 1992 році, це компанія приватної форми власності. Флот МАУ складається з 21-го середньомагістрального літака Boeing 737. Авіакомпанія сполучає Україну з більш ніж 40-ма столицями та великими містами Європи, Азії, Африки та СНД; завдяки рейсам міжнародних партнерів забезпечує сполучення з більш ніж 3000 точок по всьому світу. МАУ здійснює більше 700 внутрішніх і міжнародних рейсів на тиждень. Базовий аеропорт МАУ – Київ Бориспіль (KBP).
Для отримання додаткової інформації: www.distal.it; www.flyuia.com

Редактор: Богдан Бальбуза

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Бідні та багаті в Україні: нездоланна прірва

Писанкарство офіційно стало культурною спадщиною України