in

Надано останню можливість легалізації

   Урядом надано ще одну можливість легалізації іноземних працівників. Ті, хто заплатили тисячу євро на 15 жовтня, а потім не відправили заявку, можуть зробити це, до 31 січня 2012 року.

Надано останню можливість для легалізації іноземних працівників, однак скористатися нею можуть лише ті, хто до 15 жовтня заплатили одноразовий внесок, передбачений умовами амністії, а потім, з будь-якої причини, не подавали заявку.

Міністерство внутрішніх справ вважає, цю оплату “проявом бажання роботодавця врегулювати трудові відносини з громадянином країни, що не входять до ЄС “. Тим, хто опинився в такій ситуації, було надано можливість завершити процедуру амністії, відправивши запит з 10 грудня по 31 січня 2012 року.

Зробити це можна в режимі онлайн через веб-сайт https://nullaostalavoro.interno.it. Для доступу до системи необхідно ввести в поле “mail utente ” фіскальний код або ІПН роботодавця, вказаного на бланку F24; в поле “Пароль” слід внести номер посвідчення особи працівника, використаних для оплати внеску за легалізацію.
Після логування треба заповнити і надіслати бланк: EM-DOM – для домашніх працівників, та EM-SUB для усіх інших.

Ельвіо Паска,
переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Допоможіть знайти Олену Долженко

Українці вп‘ятеро рідше відстоюють свої права за кордоном, ніж іноземці