in

Надішліть любов вашим рідним

Різдво для українців є одним із найважливіших свят, оскільки, окрім народження Христа, воно символізує глибокий зв’язок із давньою культурою.

Багато українців мріють провести свята з родичами. Ті хто залишився далеко від своїх сімей, ідуть до церков у різних італійських містах, колядують та ставлять вертепи.


Часто при українських церквах організовують Святвечір, згідно українських традицій. За різдвяним столом, хоч і далеко від рідного дому, громада створює святкову атмосферу традиційного Різдва.


Ria Money Transfer завжди намагається бути близькою до української громади, пропонуючи найкращий сервіс із завжди вигідними тарифами та відмінними курсами обміну.


Компанія дозволяє швидко, дешево та безпечно відправити гроші туди, де це вам важливо, з однієї з численних торгових точок Ria, або через уповноважених агентів.
Щоб отримати гроші Ria в Україні пропонуються кілька рішень: зняти готівку в касі, чи залишити на банківському депозиті.

Основними партнерами в Україні є Приватбанк, Кредобанк, Українська фінансова група, Universal Bank.


Ria Money Transfer — дочірня компанія Euronet World Wide, Inc. (NASDAQ: EEFT), яка спеціалізується на послугах міжнародних грошових переказів. Компанія представлена в більш ніж 160 країнах світу мережею із приблизно 507 000 точок продажу.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 2 Середній: 5]

Вибух в будинку на Сицилії: кількість загиблих зросла до 7

Risultati immagini per stile italiano

Італія заборонила приїзд туристів з України по біопаспортах