in

Нові правила прийому у римській префектурі

   У Римі введено нову систему призначення прийому у відділі імміграції. Іноземці обиратимуть зручну для них дату в режимі «он-лайн»

Іноземні громадяни, які живуть у Римі та провінції, а також роботодавці, що хочуть найняти працівників з-за кордону, починаючи із липня 2013 року мають змогу обрати зручну для них дату для прийому у відділі імміграції та префектурі. Питання мають стосуватися об’єднання сім’ї, декрету флуссі чи легалізації.

Завдяки системі, введеній державною адміністрацією, на веб-сторінці http://www.prefettura.it/roma/contenuti/64468.htm, можна призначити дату прийому, не очікуючи, коли це зробить відділ імміграції, для цього слід ввести код запиту, дату народження прохача (або ж посередника, за його наявності).

Якщо іноземець самостійно не призначить прийом, це зробить відділ імміграції, проте лише через три місяці, а то й більше.

Перед фіксацією прийому радимо підготувати усі необхідні документи. У зворотньому випадку може статися так, що вам доведеться ставати у чергу вдруге.

Отримати прийом у префектурі можна у таких питаннях:
•    подача документів для об’єднання сімї;
•    отримання дозволів (декрет флуссі, сезонні роботи, конвертування пермессо);
•    подача документів, необхідних для підписання контракту на перебування (бронювання повинен здійснювати роботодавець, а на прийом він повинен прийти разом із працівником);
•    завершення процедури першого приїзду для іноземних громадян, які прибули в країну на основі в’їзної візи (для об’єднання сім’ї потрібен лише один прийом в запиті – слід вказати ідентифікативний код [RM] та дату народження зацікавленого).
•    отримання додаткової інформації.

На сайті префектури подано інструкцію з користування. Бажаючі можуть написати на електронну пошту immigrazione.pref_roma@interno.it, вказавши особисті дані, код справи, та питання, яке вас цікавить.

Ельвіо Паска, 

переклад М.С.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Український бусик із заробітчанами на борту збив поліцейський скутер

«Ми – майбутнє України, надія Італії!» В Авелліно відбувся Перший форум української молоді в Італії