in

Повідомляйте про корупцію на митниці!

Розпочинає роботу нова безплатна телефонна ”гаряча лінія” для повідомлень про незаконні дії співробітників митниці
Як повідомляє УНІАН, за рішенням народних депутатів України, які входять у Міжфракційне депутатське об`єднання “Контрабанді, – СТОП” у Верховній Раді України, з 25 травня 2009 року розпочинає роботу безплатна телефонна ”гаряча лінія” для повідомлень про незаконні дії співробітників митниці.
За номером 8-800–300-777-0 можна буде повідомити інформацію про незаконні та корупційні дії співробітників митниці, порушення митних правил, а також факти переміщення контрабандного вантажу на або з території України.Усі дзвінки приймаються цілодобово та конфіденційно по всій території країни.

Також про факти порушення роботи митної служби можна повідомити цілодобовим «телефоном довіри» за номером 8 800 501 31 30 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), 8 044 247 27 19 (з тарифікацією на загальних підставах).
За цим же номером можна висловлювати вдячність митникам за оперативне вирішення проблемних питань, вміння вислухати і адекватно оцінити ситуацію.
Повідомляйте схожу інформацію до редакції нашої газети. Її опублікують та передадуть до Посольства України в Італії. Лише так можна змусити представників держави поважати своїх громадян.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Парламент усунув колізії, які дозволяють подвійне громадянство

Вартість візи до ЄС для українців залишається незмінною