in

Почався прийом заяв на легалізацію

   З 15 вересня роботодавці можуть надсилати заяви, для легалізації своїх працівників. Їх прийматимуть до 15 вересня. Перед відсилкою слід сплатити одноразовий внесок у 1000 євро.

Починаючи з 8.00 годин 15-го вересня до 24.00 години 15 жовтня італійський уряд надав роботодавцям можливість легалізувати їх працівників.

Це слід роботи по інтернету, зайшовши на сайт міністерство внутрішніх справ nullaostalavoro.interno.it тут слід зареєструватися, заповнити та надіслати спеціальні бланки. Для легалізації домашніх працівників (colf, badanti, babysitter…) заповнюйте бланки із кодом EM-DOM, для підлеглих – EM-SUB. Міністерство також передбачило розділ сайту, у якому можна повідомити про можливі труднощі та проблеми під час реєстрації, та заповнення бланків. А також відкрито розділ у якому подаються відповіді на найбільш часті запитання що стосуються реєстрації та доступу до системи.

Перед відсилкою запиту роботодавці повинні сплатити одноразовий внесок у 1000 євро за кожного працівника, якого бажає легалізувати, а також придбати гербову марку вартістю € 14.62.

Слід пам’ятити, що, на відміну від декрету флуссі, легалізація не встановлює максимальної кількості іноземців, які можуть нею скористатися. Легалізують усіх, за умови що реквізити працівника та роботодавця відповідатимуть вимогам закону, отже спішити із відсилкою запита потреби нема.

Легалізація – 2012. Усе що потрібно знати

Оплата санаторії (скачайте бланк та інструкції)

Інструкції по заповненню бланків.

На легалізацію домашніх працівників:
Modulo EM-DOM: Dichiarazione di emersione dal lavoro irregolare domestico o di assistenza alle persone ai sensi dell’art. 5 del decreto legislativo n.109 del 16 luglio 2012

На легалізацію найманих працівників:

Istruzioni Modello EM-SUB: Dichiarazione di emersione dal lavoro irregolare subordinato

Декрети про легалізацію

Art. 5 del D. Lgs 16 luglio 2012, n. 109     “Attuazione della direttiva 2009/52/CE che introduce norme minime relative a sanzioni e a provvedimenti nei confronti di datori di lavoro che impiegano cittadini di Paesi terzi il cui soggiorno e’ irregolare”

DECRETO 29 agosto 2012 Attuazione dell’articolo 5 del decreto legislativo  n.  109/2012,  in
materia di emersione dal lavoro irregolare.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Перші результати передвиборчої лихоманки

Стартував прийом заяв на легалізацію 2012