in

Працевлаштування із квитанцією про здачу на продовження дозволу на проживання

Ті, хто очікують продовження дозволу на проживання, можуть записатися до анаграфічного списку та списку безробітних на біржі праці. Вони також вправі подати запит на отримання дозволу на проживання з безробіття (per attesa occupazione).

 

Ті, хто втратили робоче місце, очікуючи продовження дозволу на проживання, можуть зареєструватися на біржі праці. Міністерство праці дозволило усім, хто володіє лише «чедоліно», зберегти повні права іноземця, що легально перебуває на території країни.

Міністерство базується на директиві Вімінале від 5 серпня 2006 року, у якій йдеться про те, що іноземці можуть користуватися «усіми правами та обов’язками, передбаченими для легальних іммігрантів» за умови, якщо ті подали запит на продовження дозволу на проживання за дев’яносто днів до завершення терміну його чинності і мають квитанцію, видану на пошті чи Квестурою.

«За умови існування цих реквізитів, – встановлює міністерство праці, – іноземець, що володіє пермессо із завершеним терміном чинності та квитанцією про здачу його на продовження, може користуватися усіма правами, що їх надає Єдиний текст з імміграції, серед них – внесення до списку осіб, що шукають роботу, – а, отже, отримати дозвіл на проживання по безробіттю.

 

Elvio PASCA
Переклад М. Сороневи
ч

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Невинного – у в’язницю?

Українська школа у Римі запрошує на свято Першого дзвоника