in

П.Порошенко на зустрічі з послом Італії в Україні відзначив зацікавленість в поглибленні двосторонньої співпраці

Міністр закордонних справ України Петро Порошенко сьогодні прийняв посла Італійської Республіки в Україні П’єтро Джованні Доннічі на його прохання, передає прес-служба Міністерства закордонних справ України. П.Порошенко підтвердив зацікавленість української сторони в активізації політичного діалогу з Італією на високому рівні та подальшому поглибленні двостороннього співробітництва в усіх сферах, зокрема торговельно-економічній та інвестиційній.

П.Дж.Доннічі, відзначивши, що Італія залишається однією з провідних країн-інвесторів в економіку України, поінформував П.Порошенка про деякі проблеми, з якими стикаються італійські компанії, що працюють в Україні.

П.Порошенко висловив сподівання на подальшу підтримку Італією результативного завершення переговорного процесу щодо укладення угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також ухвалення “дорожньої карти”, запровадження безвізового режиму з Євросоюзом. Керівник українського зовнішньополітичного відомства запропонував італійській стороні розглянути можливість видачі безкоштовних національних віз для українських громадян.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Вибори президента України: пам’ятка виборця

Перший тур виборів Президента у Неаполі. 28 бюлетенів… на усіх