in

Реалізуйте своє право голосу на виборах Президента України!

Для цього слід звернутися до дипломатичних представництв України в Італії для включення до списків виборців

До відома громадян України, які проживають або перебувають на території Італійської Республіки
Шановні громадяни України!
Відповідно до частини другої статті 36-1 Закону України „Про вибори Президента України”, Посольство України в Італійській Республіці має забезпечити передачу до органу ведення Державного реєстру виборців у Міністерстві закордонних справ України відомості про громадян України, які стали на консульський облік, для подальшого їх включення до списків виборців закордонної виборчої дільниці при Посольстві України в Італії.
Крім цього, відповідно до пункту 3 статті 19 Закону України „Про Державний реєстр виборців”, особа,  яка набула права голосу і проживає чи на час набуття права голосу перебуває за межами України, може звернутися щодо свого включення до Реєстру до консульської установи за місцем свого проживання чи перебування із заявою встановленого зразка.
У цьому зв‘язку, з метою реалізації свого права голосу на виборах Президента України 17 січня 2010 року, Ви можете звернутися не пізніше 5 січня 2010 року до консульського відділу Посольства України в Італії за адресою м. Рим, вулиця Монте Прамаджоре, 13 (Via Monte Prammaggiore, 13, Roma), Генерального консульства України в Мілані за адресою м.Мілан, вулиця Людовіко ді Бреме, 11 (Via Ludovico Di Breme, 11, Roma), Генерального консульства України в Неаполі за адресою м. Неаполь, вулиця Дж.Порціо, 4, Діловий Центр, ізола Б3 (Via G.Porzio, 4, Centro Direzionale, isola B3, Napoli).
Просимо Вас вчасно звертатися до дипломатичних представництв України в Італії з метою внесення до Державного реєстру виборців та відповідного гарантування реалізації вашого конституційного права голосу на виборах Президента України.

З повагою, Посол України в Італії Г.В.ЧЕРНЯВСЬКИЙ

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

«Для тебе, Україно!»

В Неаполі розстріляли українця