in

Рекордна кількість читачів видавництва Іноземці в Італії

Бум контактів веб-сторінки видавництва Stranieriinitalia.it та його сайтів на різних мовах, (зокрема www.gazetaukrainska.com). Джанлука Лучано: “В Італії є величезна потреба в інформації”. Рекордна кількість читачів видавничої групи Іноземців в Італії: в січні сайт Stranieriinitalia.it і його одинадцять веб-сторінок, присвячених найбільшим громадам іммігрантів, відвідало 987 тисяч користувачів. “Чудовий результат, який вдалося досягнути у зв’язку із лихоманкою, викликаною декретом флуссі” – прокоментував директор видавництва Джанлука Лучано.

Першу хвилю контактів було зареєстровано в грудні, коли стало відомо, що італійський уряд дозволив приїзд ста тисяч нових іноземних робітників. З того часу тисячі читачів щодня шукали новини та поглиблення інформації, яка стосується відсилки запитів. В інтернет-форумах вони отримували безкоштовні роз’яснення експертів права у рубриці “Аiuto per tutti”, а також обмінювалися досвідом та думками з іншими читачами.

На Stranieriinitalia.it, та іншомовних сайтах видавництва (зокрема www.gazetaukrainska.com), іноземці мали можливість прямого доступу до інформації, що стосується проїзду іноземних працівників. “Величезна кількість абонентів наших електронних видань показує, величезний попит на інформацію, особливо з питань, які торкаються іммігрантів безпосередньо” – каже директор Іноземців в Італії.

“Для тих, хто не користується комп’ютером, ми видаємо паперові версії газет на різних мовах світу. Тринадцять видань звернені до іноземних читачів, яких зазвичай оминає увага традиційних італійських ЗМІ. Сукупна щомісячна кількість читачів видавництва переважає мільйон осіб. Газети та їх електронні версії дозволяють донести інформацію до якнайбільшої кількості іноземних громадян” – завершує Лучано.


Ельвіо ПАСКА,
переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Рим .Вболівальників “Шахтаря” випустили з італійської в’язниці

Оренда житла за узгодженим контрактом в Італії