in

Рим єднає своїх жителів

   Проект “MediAZIONI di quartiere” спрямований на сприяння взаєморозумінню і співпраці громадян V Муніципалітету м. Рим. В його рамках відкрито інформаційне віконце та безкоштовний номер телефону

Проект “MediAZIONI di quartiere”, запроваджено організаціями «Cудовий союз захисту прав людини», «Маяк» і «Камера Asset» спрямований на сприяння мирного співіснування та врегулювання спорів шляхом посередництва. Особливий акцент у ньому ставиться на спорах за участю громадян різних культур
У густонаселеному, багатокультурному і багатому на потенціал районі Рима, що відноситься до V муніципалітету, запроваджено проект для сприяння культурній співпраці та активізації громадянської позиції. Соціальне посередництво полягає у вирішення спорів, що дозволяє зберегти добрі міжособистісні зв’язки, гарантує повну конфіденційність сторін і в той же час сприяє взаєморозумінню через творчі методи підходу.
Проект «MediAZIONI di Quartiere», дітище Cудового союзу захисту прав людини, і розроблена в партнерстві з Фондом «Маяк» Сусанни Аньєллі і компанії Asset Камера, реалізований завдяки фінансуванню Міністерства внутрішніх справ в рамках фондів ЄС FEI 2012 (дія 6), спільно з Торгово-промисловою палатою.

Його мета: сприяти взаєморозумінню і співпраці через безкоштовний номер (800 031572) і відкриття інформаційно-правового віконця, діючого вівторка з 14:00 до 16:30 у приміщення V муніципалітету за адресою via Torre Annunziata 1.

Підвищення активності громадян стимулюватиметься завдяки заходам “будівництва посередництва”, засіданнь тематичних робочих груп, де сторони найбільш частих конфліктних ситуацій, діалогуватимуть у пошуку конструктивних вирішень проблем.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійські українці святкують День матері (АНОНС)

Юні ужгородці представляли Україну на Міжнародному конкурсі хорових колективів в Італії