in

Створено виборчі дільниці за кордоном

Для виборів Президента за межами України затверджено 114 виборчих дільниць

Згідно з рішенням прийнятим ЦВК, дільниці для проведення голосування на виборах Президента 17 січня 2010 року було створено у 25 країнах світу, зокрема, у Російській Федерації, США, Білорусі, Болгарії, Молдові, Угорщині, Чехії, Греції, Ізраїлі, Естонії, Італії, Іспанії, Литві, Португалії та інших країнах.
Як зазначив голова ЦВК Володимир Шаповал, при створенні виборчих дільниць за межами України Центральна виборча комісія керувалась інформацією про проживання на цих територіях понад 1 тис. громадян України. В Італії обрати нового главу держави можна буде у Мілані, Римі та Неаполі за наступними адресами:

Консульський відділ Посольства України в Італії:
м.Рим, вулиця Монте Прамаджоре, 13 (Via Monte Prammaggiore, 13, Roma);

Генеральне консульство України в Мілані:
м.Мілан, вулиця Людовіко ді Бреме, 11 (Via Ludovico Di Breme, 11, Roma);

Генеральне консульство України в Неаполі:
м.Неаполь, вулиця Дж.Порціо, 4, Діловий Центр, ізола Б3 (Via G.Porzio, 4, Centro Direzionale, isola B3, Napoli).

Нагадуємо також, що продовжується процес ознайомлення та уточнення загального списку виборців, які проживають або перебувають в Італії.
Ви можете ознайомитися із загальним списком виборців на виборчих дільницях, а також, у разі необхідності, подати заяви дільничній виборчій комісії чітко встановленого зразка про внесення відповідних змін до Державного реєстру виборців.
Для реалізації свого права голосу на виборах Президента України необхідно, щоб на день голосування ваші дані були включені до списку виборців; З собою слід мати паспортний документ, що посвідчує особу та належність до громадянства України.
Щоб дізнатися новини та додаткову інформацію, що стосується президентських виборів, звертайтеся на веб-сторінку www.gazetaukrainska.com.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Новорічне вітання Надзвичайного і Повноважного Посла України в Італії Георгія Чернявського

«Для тебе, Україно!»