in

Усі деталі легалізації і досі невідомі

alt    Багато деталей і надалі залишаються невідомими навіть після виходу міжміністерського декрету, що повинен був уточнити усі умови амністії в Італії 2012

Міжміністерський Gazzetta Ufficiale декрет, який докладно роз’яснює усі аспекти легалізації опубліковано. Він підтверджує частину попередньо відомої інформації та заперечує іншу.

Зокрема, підтверджено що подачу запиту Інтернетом, сплатити 1000 євро за кожного працівника, суму мінімального прибутку роботодавців. В той же час, всупереч попереднім постановами, легалізуватися зможуть усі іноземці (зокрема ті, що володіють пермессо для навчання, чи лікування), реквізити яких відповідають закону, а не лише ті, що перебували на території Італії без дозволу на проживання.

В той же час міжміністерський декрет не прояснює «камінь спотикання» легалізації, а саме яким чином працівник повинен підтвердити свою присутність в Італії з 31 грудня 2011 року, залишаючи визначення «документація видана державними громадськими органами»

Пояснювальний циркуляр ви можете скачати ТУТ.

Радимо вам слідкувати за публікаціями на нашому сайті, де ми висвітлюватимемо усі новини легалізації, по мірі їх виходу.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Легалізація – 2012. Усе що потрібно знати

Процедура розгляду документів за Легалізацією – 2012