in

У Флоренції відкрито Почесне консульство України в Італії

27 лютого ц.р. у м.Флоренція Посол України в Італійський Республіці Георгій Чернявський урочисто відкрив Почесне консульство України у Флоренції з компетенцію у регіонах Тоскана та Умбрія.
Таким чином започатковано роботу вже четвертого Почесного консульства, що представлятиме інтереси громадян та Держави на Апеннінському півострові.
Консульська установа стане допоміжним осередком для понад 30 тисяч українських громадян, які проживають у регіонах Тоскана та Умбрія, у забезпеченні їх прав та законних інтересів, а також додатковим інструментом, направленим на розвиток і підтримку торгово-економічних зв’язків між Україною та згаданими регіонами.
Очолив почесне представництво України громадянин Італії Анжело Відаіч, відомий флорентійський підприємець та адвокат.
У рамках візиту до Флоренції Посол Георгій Чернявський також провів зустрічі з мером м.Флоренція Леонардо Доменічі, префектом м.Флоренція Андреа Де Мартіно та президентом Флорентійської області Маттео Ренці, у ході яких планується обговорення стану та перспектив розвитку усього спектру питань українсько-італійського міжрегіонального співробітництва.

Посольство України в Італії

Громадяни України можуть звертатися за консульсько-правовою консультацією та сприянням до почесного консульства за адресою: Firenze, via L.V. Albert 16 ;

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Усі пермессо он-лайн

Італійський землетрус у Аквілі почав відлік українських жертв