in

ЄС наголошує на перевагах легального працевлаштування в італійському сільському господарстві

   У світ вийшов “Практичний довідник для іноземних працівників та роботодавців”, з  перекладом українською, румунською, албанською мовами.

Сільське господарство в Італії – це один із секторів економіки, який є національною гордістю та предметом заздрості усього світу. Проте надто часто на італійських полях зустрічаються випадки експлуатації робітників, які, здебільшого, приїхали із країн, що не входять в ЄС та змушені приймати тяжкі умови праці які шкодять здоров’ю, безпеці та гідності.

Проект “Працювати під сонячним світлом” фінансований Міністерством внутрішніх справ Італії та фондом ЄС, що займається питаннями інтеграції громадян третіх країн, з метою боротьби із нелегальною працею шляхом проведення інформаційних кампаній. У книжечці висвітлюються переваги легального затруднення для роботодавців і працівників-іноземців, інформує про санкції у разі недотримання закону. Перекладом української версії опікувалася Маріанна Сороневич.

Кожен хто працює у секторі сільського господарства, знає що вартість землі та її плодів є святими. Ще більш священною є вартість людини.

Асоціації чи громади, зацікавлені в отримані довідників, просимо писати на gazetaukrainska@stranieriinitalia.it

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українці в Італії сприятимуть організованому проведенню виборів

Італія закликає Україну розслідувати обставини загибелі італійського журналіста