in

Іноземці що очікують першого отримання, чи продовження дозволу на проживання мають усі права легальних іммігрантів

Ті, хто володіють лише запитом про отримання чи продовження дозволу на проживання, вважаються повноправними легальними іммігрантами.

 

Це роз’яснювала директива міністра внутрішніх справ Джуліано Амато ще у 2006 році, а незабаром очікується її затвердження в основному законі, що регулює імміграцію. Таким чином буде усунено всі сумніви, та можливості помилок відділів державної адміністрації, а також спрощено життя роботодавцям, які часто не знають чи можуть офіційно приймати на роботу таких працівників.

 

Новизна полягає у формулюванні проекту постанови Закону про розвиток: іноземний робітник “який чекає видачі або продовження дозволу на проживання” може “законно перебувати в Італії і здійснювати трудову діяльність”. Це “може бути відмінено повідомлення органів громадської безпеки, що вказує на наявність перешкод для видачі дозволу на проживання, або його поновлення його дії”.

Для можливості легально життя в країні іноземець, який приїхав по декрету флуссі, повинен підписати робочий контракт, або подати запит на продовження за 60 днів до завершення дії документу.


Ельвіо ПАСКА,
переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Il 3 novembre L’Ucraina artistica celebra i 20 anni di Indipendenza dell’Ucraina e i 150 anni dell’Unità d’Italia

Українські кікбоксери завоювали 56 нагород на ЧС в Італії