in

Інформацію про ваш дозвіл на проживання знайдете в Інтернеті

Щоб дізнатися про стан розгляду документів, треба знатися на комп’ютері та навігувати між різними сайтами

 

Після подачі запиту про продовження дозволу на проживання через поштове відділення можна стежити за розглядом своєї справи на сайті www. portaleimmigrazione.it, увівши у відповідні віконечка номер користувача та пасворд, вказані у квитанції про здачу документів.

 

Таким чином, іноземці можуть з’ясувати, який заклад аналізує їхню справу (наприклад, чи перебуває вона на сортуванні, чи уже надійшла до квестури), чи були неточності в документах, або ж дізнатися про дату відвідин для зняття фотодикталоскопічних даних.

Проте після здачі відбитків пальців та фото радимо змінити сайт. Для того, щоб дізнатися, коли можна забрати готовий дозвіл на проживання, користуйтеся веб-сторінкою поліції www.poliziadistato.it, де відкрито розділ, призначений для інформації про документи іноземців. Достатньо увести номер, вказаний на квитанції, і система повідомить, чи готове ваше пермессо. Вам також пояснять, у яке відділення квестури слід звернутися, щоб забрати документ, проконсультують на мапі, яка покриває усю національну територію.

Та хіба не логічно, щоб ця ж інформаціця була розмішена на сайті www.portaleimmigrazione.it?
– Дата отримання готових документів в одних випадках висвітлюється на www. portaleimmigrazione.it, а в інших – ні, – визнає оператор контактного центру порталу (848.855.888). – Якщо ви уже були на прийомі у квестурі, і хочете точно знати, коли отримаєте документ, радимо звертатися на сайт поліції.

Тож скористаймося цією порадою, щоб не очікувати отримання документів, коли вони, уже готові, очікують на нас.

Поновити чинність дозволу на проживання зараз коштує сімдесят євро. Проте, як видно, цього замало для фінансуван- ня єдиної веб-сторінки, на якій можна отримати повну інформацію від початку до кінця…

Ельвіо Паска,

переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Живий товар на цивілізованому ринку

Святкування Дня Прапора у Генеральному консульстві у Мілані (ФОТО)